Els plats més típics del Japó

  • Onigiri: L’onigiri és simplement una bola d’arròs farcida amb diferents ingredients com tonyina, anguila, salmó o verdures entre d’altres. Generalment tenen forma de triangle o oval, i es envolta amb alga nori.
  • Tonkatsu: Aquest plat és bàsicament una milanesa de costella de porc arrebossada en pa ratllat japonès i fregida. La hi serveix tallada a trossos amb arròs o vegetals.
  • Udon: El Udon és un plat a base de fideus gruixuts de farina que se serveixen normalment en brou dashi (brou de peix), salsa de soja i mirin, al qual se li afegeixen altres ingredients com ceba i tofu.
  • Ramen: El plato contiene un caldo delicioso con raciones de carne de cerdo, huevo, pasta de pescado y varias verduras, entre ellas cebollas, ajo y hasta algas.

https://mirandohaciajapon.com/tipicos-platos-japoneses/


Aquí teniu un vídeo del canal de YouTube d’El País ensenyant a fer ramen amb productes espanyols.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *