Ingredients bàsics

Els fideus són part essencial de la cuina japonesa. Els fideus gruixuts de blat són uns dels més tradicionals. En el darrer segle s’han popularitzat al Japó els fideus d’estil xinès. Els fideus es fan servir en sopes o freds amb salses.

L’arròs és el conreu més important del Japó com reflecteix que s’havia fet servir de moneda i que la paraula japonesa per designar l’arròs bullit, gohan o meshi té el significat general de » menja «, per exemple l’esmorzar del matí, (asagohan), literalment significa » arròs del matí «. La majoria de l’arròs que es ven es fa en forma d’hakumai (arròs blanc). Una altra forma comuna d’arròs és el tipus mochi que està amb grans més enganxats que l’hakumai i normalment es fa servir per al sekihan (arròs amb fesols vermells) o per fer pastissos d’arròs.

El pa no és tradicional però des del segle XIX és comú al Japó i s’anomena pan

El Japó és un país marítim i, com als Països Catalans, es menja molt de productes del mar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *